יום רביעי, 14 בנובמבר 2012

בהריון וסובלת מקנדידה? מה ניתן לעשות?



נשים רבות חולמות על הרגע בו הן יתבשרו על ביקור החסידה. תקופת ההיריון נחשבת לאחת התקופות המרגשות ביותר בחייהן של נשים.נשים שסובלות מקנדידה במהלך ההיריון לא יכולות ליטול תרופות שמסכנות את חיי העובר. מאמר זה מיועד עבור נשים שמחפשות פתרונות לחיסול הפטריה בתקופת ההריון.

פטריה וגינלית – איך מוצאים רופא נשים מקצועי
כאשר מתפרצת פטריה וגינלית, ההמלצה היא להגיע לקבלת טיפול אצל מומחה בתחום. הופעת הפטריה יכולה לגרום לכאבים, חוסר נוחות וגם להפריע לשגרת החיים מדובר  במצב  בו נשים מרגישות חוסר נוחות יכול להשפיע על חייהן ולהכניס אותן למעגל קסמים שיהיה קשה מאד לצאת ממנו.
 על מנת לצאת מתחושת חוסר האונים, כדאי לפנות לקבלת טיפול רפואי אצל רופא מומחה. לאחר מכן ניתן להתייעץ עם בעלי מקצוע אחרים לגבי הטיפול המתאים. הזמן הממוצע לטיפול בפטריה הוא שלושה חודשים. ישנם טיפולים שונים שיכולים לסייע בחיסול הפטריה למשל, התאמת תזונה מתאימה. כדאי לדעת כי נשים בהריון הסובלות מקנדידה יכולות להדביק את התינוק,כאשר בזמן הלידה התינוק יכול לסבול מסימפטומים שונים למשל, חוסר יכולת לעכל מזון,כאב בטן או בעיות עור.

קנדידה בהריון – כיצד מטפלים בחיידק?
לא מעט נשים סובלות מחיידק קנדידה בהריון. מקורו של החיידק הוא בנרתיק של האישה. הסימפטומים כוללים גרד או חוסר נעימות, הפרשות בעלות ריח לא נעים. סובלות מחיידק קנדידה בהריון? חשוב מאד לפנות לקבלת טיפול רפואי ולא להזניח את המצב. כיום ישנם טיפולים שונים שלא מחייבים ליטול תרופות ולסכן את העובר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה